Espen Hilton
Mote

Kle deg som Mariano Di Vaio, eller ta på deg kondomdressen til Kash!

Published on: January 27, 2016 at: 8:34 pm
0 comments

Inneholder annonselenker
a7a239b544ff939ace1faa8180f4

God kveld dere.

En av mine favoritt dudes på bloggfronten er den italienske moteblogger / modellen . Tror ikke det finnes en klæstil han ikke får til å funke. Var han så heldig med genene sine han da! Jeg har hvertfall satt sammen noen kule “kopier” fra både Mariano og Kash.

Jeg har dressen til Kash, og den sitter på som en kondom, kanskje ikke så tight, men den er hvertfall veldig slimfit. Jeg bruker størrelse 48.

1. Skjorte her. 2. Belte Her 3. Bukse her. 4. Hatt her. 5. Boots her

1. Jakke her. 2. Hatt her. 3. Slips her. 4. Bukse her. 5. Skjorte her. 6. Vest her. 7. Sko her.

Nå skal jeg dynke trynet mitt langt ned i den deilige hjemmelagte sunne broccoli pizzen jeg lagte tidligere i dag. Oppskriften skal dere få i morgen.

Peace!

Share
0 comments
Smoothie-oppskrift!

Frokost med Kvarg, eggehvite og Funlight!

Published on: January 27, 2016 at: 9:58 am
1 comment

God morgen dere.

Jeg starter dagen med en deilig ny smoothie oppskrift med både Kvarg, Funlight og eggehvite. Den vil både holde deg mett lenge, pluss at den smaker mye bedre enn hva du tror med tanke på at jeg bruker eggehvite i blenderen. Det du trenger er:

En håndfull med jordbær. En halv boks med Kvarg av vanilje. En banan. To eggehvite og en liten dasj med vann fra springen, til slutt legger du i litt Funlight med smaken av mango. Bland alt dette i mixeren din. Nå kan du bare kose deg med en fresh healthy frokost smothie.

Super enkelt og den vil holde deg litt ekstra mett siden du bruker eggehvite ( ekstra-proteiner) Elsker proteiner altsår! Test ut denne, dere vil ikke angre.

Etterpå er det bare å sette seg godt ned i kontorstolen og kose deg med en deilig kopp kaffe om du liker det.

Denne oppskriften er til to personer.

Share
1 comment
Mote

Drømmer om å reise bort!

Published on: January 26, 2016 at: 10:29 am
0 comments

Inneholder annonselenker

Calvin Klein jumper her. – Frakk (tom for denne fargen) her – Jeans her – Boots her.

Glad tirsdag dere.

I dag kjenner jeg reisefølelsen tar helt av i hodet mitt. Kompisene mine reiser verden rundt og på Snapchat legger de ut bilder og videoer hele tiden av reisen sin. De har nå ankommer Australia, tenk å reise ditt da? Det er virkelig en plass som ligger på min bucket list, eller hva med Kina? Den kinesiske mur? Jeg drømmer om reise nå.

2016 skal være et år med masse reiser, men hvor og med hvem det vet jeg ikke enda. Det er jo forsatt januar så da har jeg jo 11 mnd igjen å finne ut av hvor ferden går og med hvem.

Nå skal denne gutten komme seg på trening før jeg må jobbe litt igjen. Ha en helt fantastisk tirsdag så lenge.

P1212358 P1212344 P1212343 P1212336 P1212335 P1212334

Share
0 comments
kjærlighetsfortelling // Tinder

Når du selv blir Tinder-daten fra helvete!

Published on: January 25, 2016 at: 4:47 pm
0 comments

Historien er basert på en ekte “kjærlighetsfortelling”

Tinder meg her og Tinder meg der. Du vet det like mye som meg at Tinder har blitt en sexapp på mobilen, så hvorfor ikke ha det sykt moro med denne app`n tenke en kompis av meg som er utdannet skuespiller.

Hun hadde lenge følt at guttene på Tinder ikke var ute etter et forhold, så før hun slettet denne app`n ville hun gjøre noe veldig morsomt. Hun planla en sykt moro Tinder date for tre uker siden. Hun flørtet med 3 gutter på en gang og inviterte de alle hjem til seg nøyaktig klokken 20:00. Alle guttene var super klare for en omgang med et one night stand!

Da klokken slo 20:00 ringte det på døren, hun sa bare gå inn i stuen å sett deg. Det ringte på en gang til og da kom de to siste guttene til, begge skulle inn samme dør så dette var sikkert litt rart for de. “sett dere i stuen sendte hun på melding til alle tre. Guttene satt seg faktisk i stuen, ha ha

20:05 kom hun inn i stuen, da var hun kledd opp i bryllupskjolen som hun hadde funnet på loppemarked til 399 kroner. Guttene så helt forskrekket ut og hun sier,

Hei gutter.. (Guttene så helt sjokkert ut, og begynte å le)

Hver og en av dere har utrykket alle deres seksuelle fantasier om meg, hva dere vil gjøre med kroppen min osv. Nå har det jo seg at jeg er gammeldags av meg og tror ikke på sex utenom ekteskap. Jeg er derimot for bigami, så hvis dere vil ha meg så har hver av dere nå muligheten til å gifte dere med meg, så kjører vi på. Hva sier dere? Skal jeg ringe kompis min som er prest? (guttene forsvant fra leiligheten innen 2 minutter)

I dag er hun gift med han ene gutten, neida herregud det hadde aldri skjedd. Hun er forsatt singel og ikke lenger på Tinder, men det ble en morsom avsluttning på den app`n for henne.

Tiderdates! Jeg elsker morsome Tider-historier!

Har dere noen morsome tinder historier? send de til meg kanskje vi kunne hatt det som et tema på bloggen? Tinderopplevelser!

Mail:

Share
0 comments
Uke 3

UKE 3

Published on: January 25, 2016 at: 10:38 am
0 comments

God mandag dere.

Jeg starter mandagen med friluft og en liten oppsummering fra sist uke

Ukens beste happening var nok nå på lørdag hvor jeg dro med meg to flasker prosecco, et smil og stormet inn til kompisen min Mia. For dere som følger meg på Snapchat så har dere sett videoene, ha ha. En veldig etterlengtet kveld. Kvelden ble avsluttet med 4 deilige tequila shots siden det er vår favorittdrink.

 

Ukens beste film så jeg faktisk i går, hvor skuespiller Elizabeth Banks tar denne rollen helt ut til fingerspissen. Jeg lo så mye og alt jeg satt igjen med på slutten var et stort smil og tanken på at bestekompisen min skal ringe meg neste uke og fortelle om sin walk of shame. Walk of shame er fra 2014, og har du ikke sett denne så er det et must. Sjekk trailer

Ukens beste treningsmusikk er den nye låten til  Sangen gir et fantastisk kick på tredmølla.

Ukens i don’t care, lets just do it ( YOLO) feeling var da jeg begynte å lage en podcast sammen med Lene. Jeg vet ikke helt hvordan dette blir til slutt, men det er moro å bare kaste seg ut i det. Den andre opplevelsen var da jeg lagte en audition-video til en reklame film. På denne videoen står jeg hjemme og danser alene og to sekunder etterpå hadde jeg sendte den inn, ha ha. I love it!Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Ukens beste outfit er utentvil denne hippijakken fra Zara som i dag bare koster 699.- kroner på salg. Denne kommer jeg til å bruke masse i sommer på festivaler og andre  tequila shots partys. Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Planen var nå å drikke kaffe og lese nyhetene på nettet, men siden nyhetene på nettet bare handler om bloggere om dagen, stikker jeg ned på butikken å kjøpe de ekte nyhetene i papirutgave. Det er helt topp at bloggere for media-dekning, men det finnes litt grenser på hvor interessant det skal være?

Nei, i dag føler jeg faktisk for å lese litt om ting som faktisk har litt mer betydning. Det er ikke for å rakke ned på bloggerene, de er fantastisk. Jeg trenger bare ekte nyheter på en mandag! Vil jeg lese blogger så gjør jeg det på dems blogg-link.

Ha en fantastisk mandag dere.

Share
0 comments
Humor

På innsiden med Amy!

Published on: January 24, 2016 at: 8:00 am
3 comments

God søndag dere, er vi våkne? Da skal jeg få dere til å våkne med litt humor nå.

I dag må vi bare starte dagen med litt humor fra fantastiske Amy Schumer. Hun er en av mine favoritt-komikere. Dama har ingen filter, sier det hun føler å hva hun mener. Du kan faktisk ikke annent enn å bare le for dette er virkelig humor i mine øyner.

Likte du serien “Hjerte til hjerte” med Linn Skåber? Da skal jeg love deg at denne serien er 100 ganger bedre. Jeg ler så jeg griner.

 

Nå skal jeg gjøre meg klar til litt casting jobb, men vi ses litt senere.

Sjalabaisen så lenge!

Share
3 comments
Bastert på en sann historie!

Problemet er at det var bare skikkelig dårlig sex vennen!

Published on: January 23, 2016 at: 11:02 am
5 comments

998280_10153200825355517_1281721031_n
God lørdag dere.

Jeg må bare fortelle hva som skjedde ei venninne av meg, personlig så synes jeg denne historien er helt fantastisk.  La meg forklare den på en slik måte.

Historien begynte to månder før hun skal ut å reise. Hun møter en fyr som hun dater litt, men denne fyren behandler henne veldig dårlig, litt som bruk og kast følelse, dere jenter har sikkert vært der. Etter en stund bryr han seg ikke, tar ikke telefonen, svarer ikke på meldinger og når de møtes ute overser han henne totalt, hun bare, nei dette gidder jeg ikke mer. Så begynner historien:

Det var en gang en jente som hadde vært ute å reist i nesten 6 mnd, da hun endelig kom hjem igjen til Oslo ville hun ta på seg partykjolen og festen med sine aller bestevenner. Adrenaliet hennes var på 98,2 % så denne kvelden skulle bare handle om to ting. Gi litt faen og feste med sine bestevenner.

Da hun kommer til byen møter hun selvsagt på denne mannen nok en gang, da har de ikke snakket sammen på nesten 6mnd. Kortene er nå snudd og alt han vil er å dra henne med på etterfest, vi vet alle hva som skjer på en etterfest når en mann spør, ikke sant? Han vil selvsagt ha sex!  Da stopper hun litt opp, ser på han mens hun kjenner det kribler i hele kroppen.. Hun våter leppene med tungen mens hun ser han inn i øynene.

De står tett og pusten hans blir tung i øret hennes. Hun lener seg frem å gir han et ømt og vått kyss på kinnet å hvisker i øret hans “du husker den kvelden ikke sant? Problemet er at det var bare skikkelig dårlig sex vennen. Kos deg ikveld og du.. (Hun snur seg igjen å ser på han intenst “ikke spør meg om kjipe nachspiel flere gang”

Jeg elsker karma!

Share
5 comments
Nedivektmeny

Denne maten gjør kroppen din glad.

Published on: January 22, 2016 at: 12:11 pm
3 comments

God fredag, la oss heller snakke om dagen derpå frokost på søndag.

Det jeg mener er at søndager er ofte den dagen hvor vi kanskje har dagen derpå og kroppen er ikke helt i balanse, alt vi har lyst på et drittmat / junkfood.

Dette er en ekte hangover dag hjemme hos meg. Jeg er veldig glad i hvitvin, men er ikke så glad i denne dagen derpå følelsen hvor man helst bare vil trykke inn alt man ser på butikken, derfor handler jeg alltid inn gode ingridienser på fredagen, slik at kjøleskapet er happy på søndagen.

Jeg prøve å holde meg unna er junkfood og raske E-stoffer. Jeg vet at kroppen min trenger ekstra næring når dagen derpå, så derfor begynner jeg dagen med Hilton-omelett.

Alt du trenger er 4 eggehvite, og jeg bruker bare en eggeplomme. Resten av eggeplommene kan du legge i kjøleskapet som du kan bruke om du vil lage Proteinrundstykkene

Kast 1 ts med salt i røra og rør litt rundt. Legg dette på stekepannen din, så tar du en tomat som du kutter godt opp i små biter, litt finhakket vårløk og alt dette legger du på toppen av eggerøren. Når dette har ligget i ca 1 minutt legger du på to deilige stykker med hvitost og ruller den over slik at ingridiensene blander seg godt sammen.

Legg laksen i midten av speltlompen og eggerøren over laksen. Rull dette sammen og embrace smaken av en deilig, sunn og proteinrik dagen derpå frokost. Siden det er søndag, ta deg et iskaldt glass med sjokomelk, beste som finnes spør du meg. Husk å drikk masse vann, ha en fantastik festhelg dere.

Share
3 comments
Mote

Get the look.

Published on: January 21, 2016 at: 12:00 pm
1 comment

Inneholder annonselenker

  1. Jakke  her – 2. jeans her – 3. shirt her – 4. shoes her – 5. Cap her
Share
1 comment
Drømmen

Når flyet krasjer og du bare……

Published on: January 21, 2016 at: 7:11 am
0 comments

God morgen dere.

I natt har jeg sovet så dårlig. Jeg drømte at jeg var hjemme i Vennesla, det var mørkt ute og på himmelen kom det et fly. Dette styrtet rett i bakken og smalt som bare pokker. To sekunder etterpå voknet jeg opp og var under totalt panikk. Jeg tror faktisk ikke jeg var helt våken likevel jeg for jeg løp til vinduet for å se om det var et fly i hagen? ( Freak)

Det jeg har hørt er at man kan bruke drømmetydning for å finne ut hvorfor man har slike drømmer, dette måtte jeg selvsagt sjekke.

Jeg søker først på fly, deretter på ulykke, Du skal nå sette disse to sammen siden det var det drømmen handlet om.

Det vil nå vise seg at Espen ikke skal på tur på en god stund, ha ha. 
FotorCreatedFotorCreated

ISSSSJJJEEE SAAAAANT!

Share
0 comments