Problemet er at det var bare skikkelig dårlig sex vennen!

998280_10153200825355517_1281721031_n


God lørdag dere.

Jeg må bare fortelle hva som skjedde ei venninne av meg, personlig så synes jeg denne historien er helt fantastisk.  La meg forklare den på en slik måte.

Historien begynte to månder før hun skal ut å reise. Hun møter en fyr som hun dater litt, men denne fyren behandler henne veldig dårlig, litt som bruk og kast følelse, dere jenter har sikkert vært der. Etter en stund bryr han seg ikke, tar ikke telefonen, svarer ikke på meldinger og når de møtes ute overser han henne totalt, hun bare, nei dette gidder jeg ikke mer. Så begynner historien:

Det var en gang en jente som hadde vært ute å reist i nesten 6 mnd, da hun endelig kom hjem igjen til Oslo ville hun ta på seg partykjolen og festen med sine aller bestevenner. Adrenaliet hennes var på 98,2 % så denne kvelden skulle bare handle om to ting. Gi litt faen og feste med sine bestevenner.

Da hun kommer til byen møter hun selvsagt på denne mannen nok en gang, da har de ikke snakket sammen på nesten 6mnd. Kortene er nå snudd og alt han vil er å dra henne med på etterfest, vi vet alle hva som skjer på en etterfest når en mann spør, ikke sant? Han vil selvsagt ha sex!  Da stopper hun litt opp, ser på han mens hun kjenner det kribler i hele kroppen.. Hun våter leppene med tungen mens hun ser han inn i øynene.

De står tett og pusten hans blir tung i øret hennes. Hun lener seg frem å gir han et ømt og vått kyss på kinnet å hvisker i øret hans “du husker den kvelden ikke sant? Problemet er at det var bare skikkelig dårlig sex vennen. Kos deg ikveld og du.. (Hun snur seg igjen å ser på han intenst “ikke spør meg om kjipe nachspiel flere gang”

Jeg elsker karma!

Comments (5)

 1. Marie
  Reply

  Hei Espen, dette er en kommentar jeg håper vil gjøre deg glad. Det er utrolig morsomt å gå inn å lese her på bloggen din- du skriver på en lett, morsom og personlig måte, og man kan jo ikke bli annet enn i ordentlig godt humør. Motivasjon til trening og sunt kosthold gir du også, og det er kjempedigg når du deler maten du spiser, ser jo så godt ut alt sammen. Fortsett med det gode arbeidet, håper på å se mer til motivasjonsinnlegg om trening og kosthold! Ønsker deg en fantastisk lørdag!

  1. Espen Hilton
   Reply

   Hei Marie, så utrolig hyggelig å høre.
   Selvsagt skal du få mer trening og mat oppskrifter.

   Ha en fantastisk mandag og håper uken din blir helt amazing.

 2. Kristina
  Reply

  Fantastisk!! Beste jeg har hørt på LENGE!

 3. Silje
  Reply

  Hahah! så fantastisk bra :-D

 4. Marti
  Reply

  Hahaha amazing

Write a Reply or Comment

Next post