Slik kan du redusere kviser (akne) på kroppen!

 Jeg får ikke betalt for å skrive dette innlegget! Jeg valgt dette temaet fordi jeg vet hvordan det føles for unge mennesker som sliter med akne problemer #gratisreklame)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God dag dere.

Jeg lever et stressende liv til tider, huden min får virkelig kjørt seg når jeg ofte reiser fra flyplasser til storbyer og til andre forurensende områder, dette setter seg spor, noen spor er greit å ha, men ikke alle!

Jeg har anbefalt vampyrbehandlingen til veldig mange mennesker som sliter med akne. Ved å kjøre tre slike behandlinger får man virkelig tatt rotta på mange av de problemene vi har som ungdommer på skolen, hvor akne ofte blir et problem. Akne kan ofte ut over selvtillitten, man blir mobbet av andre fordi man ikke har samme hudtype som alle andre i den alderen, og akne kan sette arr på plasser vi virkelig ikke ønsker det når man blir eldre.

Det gjør ikke vondt å utføre denne behandlingen, du vil få bedøvelsekrem og kan slappe helt av. Hadde jeg vært ung i dag og slitt med akne problemer så er dette en behandlig jeg ville testet ut.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PRP (vampyrbehandling) er en innovasjonen innen avansert hudbehandling. PRP er uten bivirkninger og framkaller ingen allergiske reaksjoner. De tar en blodprøve av meg der næringsrike vekstfaktorer og stamceller ekstraheres for så å injiseres med små stikk inn under huden.

Stamceller og vekstfaktorer igangsetter nydannelse av blodårer og reparasjon av hudvev. PRP er behandlingen for deg som vil fjerne arr, rynker og mørke ringer under øynene- på en helt naturlig måte. Jeg vil fjerne alt jeg, neida! For meg hjelper denne i en stressende hverdag, hvor jeg kan får ansiktet til å jobbe på lik linje som jeg jobber med kroppen når jeg trener.

Jentene på Elite Helse er ekstremt dyktige, du vil få resultater og du vil helst bare flytte inn sammen med jentene som jobber der.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Behandlingen kan redusere linjer og rynker, jevnere hudfarge. redusere porer, redusere arr, regenerer huden, får sår til å gro og reduserer strekkmerker.

Håper dette hjelper de som slite med akne problemer og gjerne del innlegget videre om du tror dette kan hjelpe andre.

Comments

 1. Lena kristin fagervik jenssen
  Reply

  Er det bare i hovedstaden Di driver med slik behandling og gjør Di det nord om Trondheim.? Ha en strålende god dag. Det e så inspirerende og givende å følge deg her å på snap, en slik enorm livsglede og energi, som er smittende. Ha en strålende god dag. Klæææææm fra glatte korgen.

  1. Espen Hilton
   Reply

   Denne klinikken er nok bare i hovedstaden, om de gjør det i nord ville jeg sjakket via google, kanskje? :D

   Ååå så hyggelig Lena, tusen takk. Det varmer :D

 2. Alice
  Reply


  masse finfine behandlinger her og! :)

Write a Reply or Comment