Oslo Runway day one.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hola folkens.

Jeg skjønner ikke helt hva som skjer med kroppen min om dagen. De to siste dagene har jeg sovet 8 timer til sammen, tror det er etter jeg fikk kink i ryggen. Det blir litt vanskelig og ligge behagelig når ryggen er forbanna på deg, he he.

Jeg har uansett masse energi, litt blå under øynene og tenker posetive tanker så får jeg helt sikkert bra søvn i natt.

Dagen min startet med en hærlig frokost hos Zalando (invitert) Jeg elsker Zalando og menneskene som jobber for denne bedriften er et stykke fantastiske happy mennesker. God energi, masse nye klær og selvsagt en egen liten goodybag av sponset klær. Koselig start på en tirsdag med andre ord.

Da klokken slo 12:00 dro jeg videre ned til Mooods sin visning, like moro hver gang og for et profesjonelt opplegg Oslo Runway. Tror ikke de kunne valgt en bedre plass å ha det enn inne på operahuset.

P2092639 P2092642 P2092655 P2092651 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ses litt senere. Nå skal jeg vaske trynet mitt etter jeg var å tok meg en vampyrbehandling etter showet.

Write a Reply or Comment