Them boys are back for girls to!

Inneholder annonselenker

God tirsdag dere.

Jeg er igrunnen på vei ut døren for å dra på et mote-event, men jeg fikk endelig mine nye sko levert i går fra Adidas, så tenke jeg skulle vise dere mine digge nye treningssko. Jeg trener 6-7 ganger i uken og bytter treningssko like ofte som jeg bytter tannbørste, det er helt sant! Mine siste sko var Pump fra Reebook, men denne ganger ville jeg teste ut Adidas igjen. Det er noe med designet på Adidas og Nike som jeg virkelig bare elsker. Slik som disse skoene, kan brukes til trening og råkul som vanlige joggiser når været blir litt finere. 

Kanskje det blir Nike om tre månder, ha ha . Skoen er sykt behagelige på, de er veldig lette på foten og designer er helt fantastisk. Disse skoene kommer både til herrer og kvinner, så hvorfor ikke kjøpe samme sko, kjærestepar?

Skoene finner du her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ses litt senere. Ha en fantastisk tirsdag så lenge!

-Espen

Write a Reply or Comment

Next post