Interiørbloggen er herved oppdatert!

God morgen og glad lørdag til dere alle.

Det å si at dette er oppskriften på det perfekte hjem er like teit som å si at jeg har oppskriften på den perfekte kroppen i blogg-arkivet mitt, men med små justeringer her og der, og øvelser gjør at man hvertfall en forskjell og ting blir fornyet.

Jeg har alltid likt interiør og tidligere så reiste jeg rundt med Bohus i hele Norge for å snakke om dette med farger og hvordan man setter ting sammen. Digget den jobben altsår. Ikke hver dag man får reise rundt i hele fantastiske bygde-Norge og møte så mange kule damer.

Jeg har alltid likt den interiør-stilen som er veldig rolig i fargene som hvit, grått og hvit igjen, ha ha Tror jeg er litt halvskadet av den nordiske stilen.

Nå ønsker jeg at leiligheten min skal få litt mer personlighet og siden jeg er en energibombe så hvorfor ikke kjøre litt ekstra drastisk på med farger? Jeg har ikke peiling på hvordan dette kommer til å bli, men blir jeg ikke fornøyd så er det jo bare å male på nytt! Yay for maling og weekend og tusen takk til dere på Snapchat som gav meg denne kule ide`n med farger.

Hva tenker dere om jeg gjør den ene veggen om til sånn “tavlemaling” Hvor jeg kan bruke kritt å skrive på? Er ikke det litt kult forsatt? Eller er det bare for familier med småbarn? Jeg er jo barnslig, hmm…

Kom gjerne med tips til meg om dere har noen interiør-sider eller blogger dere mener jeg må sjekke ut, jeg er åpen for masse innspill.

Totalprisen for 2 maleruller, 1 malerpensel, 6 liter med maling, pluss 1 liten mer fargemaling kom på 700 kroner.

Jeg holder dere oppdatert på hvordan det går videre med malerjobben. Spennende. Ha en fin lørdag så ses vi snart.

-Male-mester Bob-

Comments (6)

 1. Henriette
  Reply

  krittmaling er veldig moderne og kult! I tillegg er det veldig praktisk! Syntes absolutt du skal male en vegg i det!

 2. Stine
  Reply

  Så spennende, gleder meg til å se

 3. Reply

  Tror det blir kjempe bra med tavlemaling på en vegg!

 4. Gøy med litt spreke farger! Legg ut resultatet, da! :)

  1. Espen Hilton
   Reply

   Resultatet kommer :D

 5. Reply

  Spreke farger,og tavlevegg er fortsatt kult. Tror det hadde passet midt i blinken til deg

Write a Reply or Comment

Next post