DU vil aldri tro det! Hvite tenner til 20kroner

God morgen dere, savner virkelig sommeren når jeg ser tilbake på dette bildet. Men skulle igrunnen bare vise dere hvordan tennene mine ser ut.

Det er mange som har spurt meg om tennene mine og hvorfor de er så hvite. Helt ærlig så er jeg helt sikkert litt amerikanisert nå fordi jeg synes ikke de er hvite nok. Jeg vil ha USA smilet. (Det store deilige Hollywood smilet vet dere)

Det smilet de har over vannet er vel litt mye for mange mennesker, men med min personlighet hadde dette passet perfekt for den er jo mye i seg selv. Før jeg dele hemmelighten min vil jeg bare fortelle litt om historien rundt mine tenner.

I nesten hele barndommen min hatet jeg smilet mitt. Jeg smilte når jeg måtte, men det var da med en veldig lukket munn. Jeg kan se tilbake nå og tenke, faen! Hvorfor gjorde jeg ikke noe med dette før, et smil for meg er alt. Møter jeg noen og de smiler til meg med hele munnen tenker jeg med en gang, wow så fantastisk med et slikt smil. Et stort smil gjør meg glad.

Jeg skjønner også dem som ikke smiler fordi dem er usikre eller hater smilet sitt. Mitt beste råd er gå til tannlegen og gjør noe med det. Du kommer til å elsker å smile etterpå. Dette er den beste investeringen jeg noen gang har gjort. Det koster litt penger, men det gjør det med silikon tits og andre operasjoner også. Vi er ikke i 1990 lenger. Legg deg i stolen og kos deg med din operasjon om du føler det er riktig for deg.

Det var først da jeg flyttet til Oslo for 10 år siden at jeg bestemte meg for å gjøre noe med et av mine største usikre områder på kroppen, joda vi er alle usikre. Noen snakker om det, andre gjør ikke det og det er ofte dem som mobber, bare så det er sagt!

Jeg byttet ut mine 2 fortenner med 1 stk poselen og 1 skallfasett. Tannlegeskrekk hadde jeg også, som du sikkert ser på bildet over.

Hvorfor er tennene så hvite da? Eller hvordan har jeg fått de så hvite siden jeg aldri har brukt tann-bleiking? Dette er så simplet, en god gammeldags vintage oppskrift!

Jeg bruker alle disse tre produktene på mine tenner.

Tannbørste,  tannkrem og  bakrepulver. Jeg kødder ikke med dere nå, men bakepulver funker faktisk. Hva skal man med tannbleiking når du får det på en rød boks fra Rema 1000 til under 20 kroner?

Hva gjør bakepulveret med tennene dine tenker du nå? Jo, det reagerer med vann. Bakebulver tar bort plakk.

 

I dag elsker jeg å gå til tannlegen min, og hun skryter veldig av tennene mine. NULL HULL!

Ps: Bakepulver kan også brukes til tøyvasking, i hjemmelaget brus, shampoo og vil du at ungene skal ha ekstra moro kjøper du et kinderegg, fyll det opp med bakepulver og vann, da smeller det. Moro!Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Comments (16)

 1. skeptisk
  Reply

  nææi det ødlegge jo emaljen gjør det ikke ? son deg e ikke lurt i det hele tatt ?!?

  1. Espen Hilton
   Reply

   Det fjerner misfarging og du får hvitere tenner. Det skal også hjelpe mot ising, og er bra for tannkjøttet.

 2. Anita
  Reply

  Funker bra det! Men anbefale ikke de så snuser mye å bruke bakepulver på tennene, det svir!!

 3. ghyzlane
  Reply

  Hver dag????? Eller en gang i uka?????

  1. Espen Hilton
   Reply

   Morgen og kveld :D

 4. Reply

  Hvordan gjør du det, og hvor ofte? Tar du bakepulver på tannbørsten?

  1. Espen Hilton
   Reply

   Tannkrem, litt bakepulver, litt vann og happy pussing på tennene :D

   1. Connie Klæboe

    Fantastisk

 5. Charlotte
  Reply

  Hvordan gjør du det? Blander du det i tannkremen eller påfører du det før du pusser tenner med tannkrem?

  1. Espen Hilton
   Reply

   Tannkrem, litt bakepulver, litt vann og happy pussing på tennene :D

 6. Charlotte
  Reply

  Man kan også bruke bakepulver som ansiktsmaske, huden føles så fresh ut etterpå
  Bare å blande det med litt vann:)

  1. Espen Hilton
   Reply

   Sant? Takk for tips . Jeg skal teste det ut :D

 7. Elisabeth
  Reply

  Kan du ikke vise oss hvordan du gjør det på snap-story en gang? :D

  1. Espen Hilton
   Reply

   Selvsagt, :D

 8. Bjørg Louise Pedersen
  Reply

  Dette skal testes!!! Spennende!!!

 9. Reply

  Kult innlegg! Gjerne et innlegg hvordan man kan bruke bakepulver til å lage brus, i kinderegg etc

Write a Reply or Comment

Next post